Labyellov

SPONSOR WORDEN

Als sponsorcommissie zijn wij voortdurend op zoek naar bedrijven die Labyellov willen sponsoren zodat we activiteiten kunnen organiseren voor onze leden. Wilt u deel uitmaken van het realiseren van deze activiteiten? Lees dan hieronder de verschillende manieren waarop u met uw bedrijf een bijdrage kunt leveren, en de vereniging kunt sponsoren:

1: Logovermelding

 Uw bedrijfslogo wordt gepubliceerd op onze website www.labyellov.nl en is voor iedere bezoeker van onze website zichtbaar. Tevens wordt er een link gelegd naar uw eigen website. De kosten hiervoor zijn € 50,- per kalenderjaar.

2: Reclamebord in de sporthal

Tijdens thuiswedstrijden op zaterdag wordt uw reclamebord met logo in de sporthal rondom de volleybalvelden opgehangen. Hierdoor is het voor spelers en toeschouwers goed zichtbaar. De afmeting is 80 x 200 cm. Tevens wordt uw logo op de website geplaatst zoals bij nummer 1 vermeld. De kosten zijn in het eerste jaar € 300,-  (€ 150,- voor de vervaardiging van het reclamebord en € 150,- voor sponsoring). Vanaf jaar 2 betaalt u nog € 150,- per jaar.

3: Shirtsponsoring

Uw logo komt op het nieuwe tenue van het team dat u wilt sponsoren. Dit tenue wordt zowel bij uit- als thuiswedstrijden gedragen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de manier waarop u het team wilt ondersteunen (shirts, trainingspakken, tassen) en zullen van tevoren met u besproken worden.

Bent u geïnteresseerd in een van deze pakketten? Wilt u met ons in gesprek of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via sponsoring@labyellov.nl .

Wij horen graag van u.

Warme groet,

Sponsorcommissie Labyellov Zevenaar