Labyellov

SEIZOENSAFSLUITING MAANDAGRECREANTEN

Afgelopen seizoen ’22-’23 hebben we als damesrecreanten vanwege een tekort aan dames samengespeeld met de maandagherenrecreanten, zodat we elke week toch een redelijk voltallig team op de been konden brengen. Dat is goed gelukt, meerdere malen moesten we zelfs een minicompetitie draaien om 3 teams te laten spelen. Onze Rob had daarvoor een mooi schema in elkaar gedraaid (inclusief een heuse puntentelling), zodat elk team evenveel aan de beurt kwam. Dat werd door allen zeer gewaardeerd. Rob, heel erg bedankt daarvoor. De inzet was weer fenomenaal, iedereen streed zich in het zweet om de meeste punten binnen te harken. Tot een prijsuitreiking is het helaas niet gekomen. Er werd teveel gesjoemeld met de behaalde punten, waardoor Rob door de bomen het bos niet meer zag en het bijltje w.b. de puntentelling erbij neer gooide. ☹ 

 

Tijdens het seizoen was er telkens wel weer een uitvaller. Dat resulteerde uiteindelijk in het permanent verlaten van het team van 6 dames en 1 heer, om diverse redenen. Ina en Geert (lichamelijke mankementen), Mariëlle (druk met haar Bar 33), Elly, Riet, Yvonne en Tanja. Heel jammer en een heuse aderlating voor het team, kunnen we wel zeggen!

 

Om als afscheid toch nog eens iets aardigs te vertellen over de vertrekkende leden: 

 

Ina en Geert
In het dagelijks leven een echtpaar, in het veld was daar niéts van te merken. Over en weer kon er tussen de beide echtlieden gerust commentaar over elkaars speelwijze geleverd worden. Niemand die daar iets achter zocht. Wat zullen we Ina’s “jongens, in drieën spelen” (of, zoals het in het Aaltens dialect klinkt: “in drien speeln”) missen. Alleen van háár konden we dat zinnetje  hebben en probeerden we het weer een tijdje. Als iemand anders dat riep, had iedereen zoiets van, het zal wel! Mooi niet!! Geert, met zijn lengte en kracht, zal ook node gemist worden. Diverse ongelukjes en ongelukken zorgden ervoor dat hij amper kon spelen. Niet langer hoorden we dat ie tegen Ina riep: “met 2 handen!”

 

Elly

Altijd bloedfanatiek, linkshandig en miste geen bal. Bleef tot het laatst soepel en lenig, ondanks een haperende knie met bijbehorende brace.

 

Riet(je)

Vrijwilligster bij het Zevenaarse Filmhuis: voor haar kwam de maandagavond niet altijd uit en ze moest daardoor vaak skippen. Een stabiele, balvaste speelster met veel techniek en subtiele net-over-het-net-balletjes.

 

Yvonne

Zij kwam samen met Riet ons team versterken, en hóe! Ook een zeer ervaren en bekwaam speelster. Altijd met van de grappige uitspraken en pasjes.

 

Mariëlle

Ze nam, heel dapper, in coronatijd Bar 33 over. Een hele ondernemende dame, tevens druk met haar cateringbedrijf Ma Baker. Dat zorgde er helaas ook voor dat ook zij vaak niet kon komen. Maar ze heeft in al die jaren haar volleybalkwaliteiten beslist op weten te schroeven!

 

Tanja

Zij kon vanwege de switch van de donderdag naar de maandag niet langer ons team ondersteunen en moest tot haar en onze spijt afhaken. Zó jammer. Speelde een voortreffelijk balletje volley en kwam, ondanks haar drukke baan en haar reistijden vanuit ’s-Heerenbergh, altijd trouw op de speelavonden. Tanja kon altijd zo heerlijk de slappe lach krijgen. Kan zich nu alleen nog maar uitleven met paardrijden. Wat ook erg leuk is!

 

Het afscheid werd gehouden bij ons (nu ex-)lid Mariëlle. We waren van harte welkom bij Bar 33, die zij samen met haar man runt. Onder het genot van drankjes en heerlijke, door haarzelf verzorgde hapjes werd er een gezellige avond van gemaakt, lekker buiten onder de parasols. Rikie reikte namens de hele groep een klein presentje in de vorm van een bloemenbon uit.

 

Tot slot willen we al deze leden heel hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet en speelkwaliteiten!! En schroom niet om ooit nog terug te komen… Jullie zijn van harte welkom!