Labyellov

WELKOM OP DE NIEUWE WEBSITE

De afgelopen maanden is de nieuwe webmaster druk bezig geweest met het bouwen van een nieuwe website. Samen met de nieuwe PR-commissie is de keuze gemaakt om meer inspanning te stoppen in het informeren van onze leden. Met dit in het achterhoofd is er gekozen om specifieke onderdelen aan de website toe te voegen. Zo kun je nu bijvoorbeeld op de voorpagina zien welke wedstrijden eraan zitten te komen en wat het meeste recente nieuws is. Ook de teampagina’s laten nu zien welke wedstrijden er door het team gespeeld gaan worden en wat de huidige tussenstand is van de competitie.

In de aankomende periode zullen er nog regelmatig updates plaats vinden op de website. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de website nog toegankelijker wordt. Mocht je dus nog problemen, fouten of suggesties hebben, stuur dan zeker een mailtje naar webmaster@labyellov.nl. Mocht je nog leuke foto’s hebben die gebruikt mogen worden op de website hebben kan je dat ook via bovenstaand e-mailadres laten weten. Het wordt enorm gewaardeerd!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Labyellov? Volg dan onze socials en houd zeker de website in de gaten!