Labyellov

Wedstrijdverslag H2

Afgelopen donderdag mocht Heren 2 alweer de vierde wedstrijd van het seizoen spelen. Dit was op 12 oktober, wat een hele speciale datum is. Onze Patrick is op die dag geboren en mocht weer een extra kaarsje uitblazen. Patrick beloofde ons veel goeds, want we zouden de wedstrijd afsluiten met alle 5 de punten op zak.

Om kwart voor acht reden we richting onze tegenstander: Loil. Eenmaal aangekomen was het eerst tijd om de nieuwe shirts te passen. Ze pasten allemaal en kunnen nu bedrukt gaan worden. Je zou zeggen dat we met dit alles de wedstrijd met veel geluk ingingen…Set 1

De eerste set zijn we met onze basis begonnen. Bryan, Leon, Jerry, Fred, Liam, Sander en onze man in het zwarte shirt, Marco trapten de wedstrijd af. De set liep vrijwel gelijk op, ook al bleef Labyellov voorstaan op Loil. Na alle reddingen van Marco stonden we op het punt om het tweede punt van het seizoen te pakken. Het stond 20-23. Even later stond het 23-23. Toen weer 23-24. Helaas sloten we de set af met 26-24 op het bord. We hadden net misgegrepen.Set 2

Na het ongelukkige einde van de eerste set moesten we er weer tegenaan. Günter ‘Ohne H’ begon in plaats van Sander. Het begon wat te rommelen in het veld. Er moesten veel ballen van de grond gered worden. Deze werden vervolgens niet afgemaakt waardoor lange rally’s ontstonden. Deze eindigden helaas te vaak met de bal op de vloer aan de verkeerde kant van het veld. Het inzetten van wissels en time-outs heeft toch niet mogen baten, we verloren de set.Set 3

De derde set zijn we met een nieuwe opstelling begonnen. Patrick kwam er in voor Liam, en Sander kwam in het veld om Leon te vervangen, die deze set als spelverdeler ging fungeren. De set begon stroef, waardoor we al snel op een 9-3 achterstand stonden. Na een opslagreeks van Sander slaagden we er in om 9-10 voor te staan.  De opslagdruk van de tegenstander bleek toch te hoog, waardoor we uiteindelijk 21-10 achterstonden. Ook deze set hebben we helaas aan Loil moeten afstaan.Set 4

De vierde set startten we met vrijwel dezelfde opstelling. De enige verandering was Liam op buiten in plaats van Günter. De set verliep in het begin erg stroef. Het team zat niet meer lekker in de wedstrijd, waardoor er een redelijke achterstand werd opgebouwd. Gelukkig begon de tegenstander steekjes te laten vallen, waardoor een flinke inhaalslag werd gemaakt. Helaas bleken de grote hoeveelheid reddingen en de eenhandige sets van Bryan niet genoeg om het verschil te maken. De wedstrijd eindigde met 0 punten op zak.

We hebben gelukkig niet hoeven treuren; we hadden natuurlijk de traktatie van Patrick te goed! We besloten om richting de Lentemorgen te gaan om Patricks verjaardag te vieren bij Dennis in de kantine. Na het luide optreden van de speakers (Sorry Pat) en de drankjes kon zijn verjaardag natuurlijk niet meer beter! Totdat er hapjes op de tafel van de donderdag recreanten stonden, daar konden we natuurlijk niet tegenop.