Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Sponsors

Nieuws

Pietenfeest bij Labyellov

Op maandag 22 november kwamen Ballenpiet, Sportpiet en Scheidsrechterpiet meetrainen. En hoewel er geen publiek bij mocht zijn, werd het toch nog heel gezellig...

 In de 'kruitnodiging' hadden de Pieten al laten weten dat ze graag wilden meetrainen. Dus...werk aan de winkel!

Trainers Jill en Lisette hadden een geweldig parcours opgezet. Na een mooi sinterklaasliedje wilden de Pieten graag naar binnen komen. Elke maandag, en soms ook op zaterdag is te zien hoe goed de CMV traint om beter te worden in volleybal. Dat wilde de pieten ook wel leren! 

En ze hebben het geweten. Alle kids waren enthousiast om met de Pieten te leren hoe ze moeten volleyballen. Zo wist Ballenpiet het ezelsbruggetje "pannenkoek, pannenkoek, poedersuiker, stroop" nog niet. Zo moet je namelijk je handen houden als je onderhands gaat toetsen of spelen. Het duurde wel eventjes voordat Piet dit snapte!

De Pieten kregen heel veel goede tips. Ze kregen alle drie hun eigen groepje met volleybal-kids om te oefenen. De Scheidrechterpiet sloot zelfs een dealtje met zijn groepje: als zij 10x konden overspelen, kregen zij allemaal een hand pepernoten!

Na het oefenen werd het toch echt tijd voor het parcours. Maar de Pieten bleven maar pepernoten uitdelen. En die moet je eerst opeten voordat je kunt trainen. Misschien durfden ze eigenlijk niet zo goed?  Maar uiteindelijk moest het toch echt gebeuren...

 

Het was duidelijk dat Sint zijn beste Pieten had gestuurd. Sportpiet liet zich van zijn beste kant zien, het zweet stond op zijn voorhoofd. Koprollen, rennen, springen: alles konden de Pieten. Sportpiet bedacht gelukkig ook nog dat de CMV kids best beloond mochten worden voor het trainen en hun enthousiasme. Er waren cadeaus, en die mochten in de zaal uitgepakt worden!

Een zeer geslaagde middag, bedankt!