Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Sponsors

Recreatieve teams

Recreatief volleyballen bij Labyellov gaat over teamspirit: serieus volleyballen, maar ook de gezelligheid van je team. Er wordt verwacht dat je er regelmatig bent, zodat we op volle velden kunnen trainen. En natuurlijk is er na afloop gelegenheid om het in bar ‘de Lentemorgen’ nog even gezellig te maken.

Daarnaast kun je, in wisselende teams, meespelen met recreatieve toernooien bij verenigingen in de omgeving. Eén recreatief team doet mee aan het recreatieve NeVoBo districtstoernooi. Een ander team speelt in de midweek recreantencompetitie in Arnhem. Ook is er het wijkentoernooi in Duiven, natuurlijk zijn er recreanten actief op het beachvolleybalveld, op de Labyellov toernooien en -als positief gevolg van de afgelopen coronaperiode- het nieuwste fenomeen 'grasvolleybal'.

De recreatieve afdeling zelf organiseert jaarlijks toernooien voor teams van bedrijven uit de omgeving en het Labyellov Lentetoernooi voor recreantenteams. Ook ontvangen we regelmatig uitnodigingen van andere volleybalverenigingen, waarvoor je je kunt inschrijven. Hierbij ontmoet je vaak spelers uit andere verenigingen. Als je interesse hebt om mee te doen aan toernooien, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er is altijd plaats voor nieuwe volleyballers.Hiervoor kun je contact opnemen met:

Albert van der Beek
’t Stegeslag 97
6903 XT  Zevenaar
Tel.: 0316 - 842080
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.