Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

Sponsors

Nieuws

Nieuws coronavirus - 27 maart

Beste leden van Labyellov, Lieve mensen,

We maken een bijzondere tijd door, dat is het enige woord dat alles in één keer kan beschrijven. Nooit van mijn leven heb ik een situatie meegemaakt die hiermee vergeleken kan worden en ik ben ervan overtuigd dat dit geldt voor de meesten onder ons.

Iedereen is in meer of mindere mate geraakt door deze Covid19-crisis. Dingen die we als heel normaal ervaren, zijn ineens een luxe goed geworden. En dan denk ik in eerste instantie aan vrijheid. De vrijheid om te kiezen waar je naartoe wilt gaan, en wanneer, en met wie.

De gelukkigen onder ons hebben een werkgever die het mogelijk maakt om thuis de werkzaamheden uit te voeren. Dit geldt niet voor iedereen, voor vele mensen is hun werk nu extra beladen. Maar er zijn ook mensen die nu thuis moeten afwachten, onzeker of hun bedrijf deze crisis overleeft.

Niemand weet welke financiële gevolgen ons nog te wachten staan, en misschien is dat op dit moment ook helemaal niet belangrijk. Bijna iedereen kent inmiddels wel iemand die getroffen is door het virus, en het komt ook steeds dichterbij dat we iemand kennen die hieraan is overleden.

In het begin vond ik het allemaal ook best vaag, toen lastig en nu vooral verdrietig en onzeker.

Wat voor ons als personen geldt, treft ook onze volleybal vereniging. Eerst werden wedstrijden gecanceld, toen werden de sportfaciliteiten gesloten voor de trainingen en uiteindelijk werd besloten dat Corona het einde van het seizoen betekent. Onze vrijheid om te volleyballen is ons ontnomen. Rond 6 april verwachten we een update, maar afgelopen week zijn er ook al maatregelen getroffen die voorlopig gelden tot 1 juni.

Het Dagelijks Bestuur is tot de volgende conclusies gekomen:

Gezien de recente maatregelen worden alle activiteiten en evenementen tot 1 juni geannuleerd. Zo zullen het bedrijventoernooi, het lentetoernooi, het eindfeest en de slot-activiteit voor de jeugd niet doorgaan.

Tot nader orde wordt er ook geen oud papier opgehaald.

Zolang bijeenkomsten niet worden toegestaan zullen we geen teamindeling bekend maken.

Aangezien er geen nieuws is, zullen we ook geen nieuwsbrief maken. Wanneer er iets verandert zal dat via de website (www.labyellov.nl), facebook en diverse app-groepen bekend gemaakt worden.

 

Als Dagelijks Bestuur hopen we dat we het nieuwe seizoen vol goede moed kunnen starten, en zodra de mogelijkheid er is hopen we met zijn allen groots te vieren dat we deze crisis het hoofd hebben geboden.

Iedereen heel veel sterkte de komende tijd, blijf gezond en zorg voor elkaar!

 

Michiel van Horen – Secretaris

Lianne de Roo – Penningmeester

Annette van Vendeloo - Voorzitte