Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

Sponsors

Nieuws

Nieuws over het coronavirus - 12 maart

Beste leden van Labyellov, Velen van jullie zullen bekend zijn met COVID-19 oftewel het Corona-virus. Er is in de actualiteiten veel over te zien en te lezen. Veel mensen, waaronder leden van onze vereniging maken zich zorgen om de snelle verspreiding van het virus en wij delen deze zorgen.

Om die reden willen wij als bestuur het volgende advies geven en zien wij graag dat dit breed gedragen wordt door jullie.

Wij gaan er van uit dat jullie de richtlijnen van het RIVM in ieder geval in acht nemen;

- Was je handen regelmatig (met water en zeep)

- Geen handen schudden

- In de hoek van je elleboog hoesten

- Papieren zakdoekjes gebruiken

Daarnaast verwachten wij als bestuur dat eenieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt (ook als ouder van jeugdleden) t.o.v. je teamgenoten, maar ook je trainer en andere clubleden. Dit houdt in dat we het volgende verwachten;

- Wanneer je in een risico-gebied bent geweest (China, Singapore, Zuid-Korea, Iran, Noord-Italië) neem geen onnodig risico en sla liever een training of een wedstrijd over als je verkoudheidssymptomen voelt of wanneer je niet zeker weet of je met het virus in aanraking bent geweest.

- Je verkouden bent en je niet zeker bent, kies er dan voor om thuis te blijven. Weet je niet zeker wat je moet doen, overleg dan met je trainer of coach. - Overleg als team zelf hoe jullie erin staan om wel of geen handen te klappen bij het juichen. Respecteer elkaars wensen hier in.

Vandaag (12 maart 2020) zijn alle wedstrijden tot en met 31 maart 2020 met onmiddellijke ingang afgelast, maar mocht er voor of na deze datum toch een wedstrijd gespeeld worden dan is ons advies als volgt;

- De scheidsrechters zullen nog steeds de aanvoerders bijeen roepen en normaal gesproken geven jullie elkaar een hand. Overleg zelf of jullie dat willen blijven doen, maar wij adviseren dit enkel mondeling te doen ook NA de wedstrijd. Belangrijk is dat eenieders mening hierin gerespecteerd en dat er een alternatief gevonden wordt waar ieder zich goed bij voelt.

- Normaal gesproken geven we voor aanvang van de wedstrijd onze tegenstander een hand. In de huidige situatie adviseren we jullie met de tegenstander te overleggen of er een passend alternatief is. Communiceer duidelijk wat er gedaan wordt, maar een idee om alleen langs het net te lopen, elkaar een fijne wedstrijd te wensen en daarbij geen handen te schudden.

Als bestuur kunnen en willen we jullie hierin niet verplichten, maar hopen we jullie te kunnen adviseren en hopen dat jullie hier aan mee willen werken. Laten we allemaal ons gezonde verstand gebruiken en doen wat van daaruit goed is dan kunnen we vast snel genoeg weer gewoon volleyballen! Wanneer er nog vragen zijn neem dan gerust contact met één van ons op.

Annette (06-43669211), Michiel (06-16036325) en Lianne (06-29758994)