Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

Sponsors

Nieuws

Lintje voor Hens Sikkes

 

Op 19 september mocht onze penningmeester Hens Sikkes uit handen van de burgemeester van Zevenaar een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zou Hens zijn taken overdragen aan zijn opvolger. In het diepste geheim was er echter een aangepast  programma voor hem voorbereid. In de pauze van de ALV was er geen koffie, maar een sportcafé vol familie, vrienden en bekenden die hem opwachtten. Na een warme toespraak kreeg Hens van mevrouw Ella Schadd-de Boer, waarnemend burgemeester van Zevenaar, de Koninklijke Onderscheiding opgespeld. En natuurlijk alsnog een drankje.

Hens mag zich nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Hij heeft zich de afgelopen 23 jaar niet alleen ingezet als penningmeester van Labyellov, maar daarnaast ook voor de redactie van het Labje, voor de adverteerders, de kerstattenties en voor nog vele andere zaken. Ook bij andere organisaties is Hens als vrijwilliger zeer actief. De voedselbank Rijnwaarden-Zevenaar, herensociëteit Audite en de RK–kerk kunnen ook al tientallen jaren op zijn inzet rekenen. Deze organisaties waren ook betrokken bij de aanvraag voor Hens’ onderscheiding, en maakten het daardoor mogelijk dat we dit konden organiseren.

Tijdens de feestelijke uitreiking in Sportcafé Lentemorgen waren alle sprekers en de circa 100 aanwezige gasten vol lof over Hens. Zijn zus gaf in een spontane voordracht aan zeer verrast te zijn door de omvang van alles wat Hens voor onze maatschappij doet. En dat hij het vanaf nu wat rustiger aan wil doen om samen met zijn vrouw Tiny te genieten van hun kleinkind was voor iedereen zeer begrijpelijk.

 

De ALV van Labyellov krijgt een langere pauze, tot 9 oktober a.s.. Uiteraard zijn alle leden dan weer van harte welkom. Op deze datum zal Hens het penningmeesterschap alsnog zal overdragen. Labyellov is blij met de toezegging van Hens dat hij achter de schermen de nieuwe penningmeester voorlopig zal ondersteunen.

Namens alle verenigingen wordt Hens Sikkes van harte gefeliciteerd en zeer bedankt voor al zijn inzet. Volleybalvereniging Labyellov is er bijzonder trots op een vrijwilliger als Hens!

 

 

Wij bedanken Hens Sikkes, de gemeente Zevenaar, alle aanwezigen, de andere verenigingen en sportcafé Lentemorgen voor het mogelijk maken van deze bijzondere avond.