Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Sponsors

Nieuws

Labyellovfeest 2018

Zaterdag 21 april was het dan zover, het Labyellov-feest! Het seizoen gezamenlijk afsluiten wordt bij Labyellov al jaren gedaan met een mooi feestje. Nog even de kas spekken met de opbrengst van een mooie loterij en de degradatie dan wel promotie gezamenlijk vieren. Wat een verbroedering!

Bij binnenkomst konden er loten gekocht worden waarmee kans gemaakt werd op prachtige prijzen. Van de door leden zelf meegenomen familiestukken waar ze toch afstand van wilden doen tot aan mooie prijzen van onze sponsoren. Als klap op de vuurpijl was daar nog de hoofdprijs: een slim-fit Hummel shirt om te ruilen voor eigen maat met zelf gekozen bedrukking. Wie wil dat nou niet? De loten vlogen dan ook de deur uit!

 

Na een paar uurtjes op de dansvloer, flitslichten in de fotohoek en dikke rijen aan de bar werden dan eindelijk de prijzen verloot. Oh oh oh, nog nooit zulke blije gezichten gezien bij iedereen die zijn of haar prijs kwam ophalen bij de Quizmaster. Maar... laten we het andere hoogtepunt van de avond zeker niet vergeten! Om 23.00 uur werd eindelijk de Mystery Guest bekend! De spanning was om te snijden, maar daar was hij dan, onze eigen barman Dennis! Wat een gouden keeltje heeft die vent, heerlijk! Hollandse hits galmden door de kantine en zelfs de oudere generatie deed de voetjes van de vloer. Top!

Kortom, een zeer geslaagde avond waarvoor allen dank! Tot volgend jaar!

Als extra toevoeging ook nog een foto van het hoogte-puntenbord 2018. Dit werd ingevuld tijdens de feestavond.

 

Pien Grauwelman