Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Sponsors

Nieuws

Geraniumactie 2018

Voor het 5e jaar op rij zijn weer vele leden van Labyellov actief geweest om geraniums te verkopen aan familie, buren, vrienden etc.

Leuk om te horen dat jullie steeds inventiever worden. Een aantal gebruikte namelijk hun mobiel en stuurde het aanbod van geraniums via de app naar familie etc.

Dit jaar vond de geraniumactie alleen plaats door middel van de voorverkoop en niet via de huis-aan-huis verkoop doordat koningsdag en de meivakantie voor de deur stonden.

Maar ondanks het feit dat er geen huis-aan-huisverkoop was, heeft de voorverkoop van de geraniums door jullie allemaal samen maar liefst 700 euro netto opgeleverd voor de clubkas.

De winnaars van de voorverkoop zijn diegenen die de meeste geraniums verkocht hebben. De eerste prijs komt toe aan: Melanie Elshof, trainer niveau 2 (3e van links boven). En de tweede prijs aan Daniek Sanders, MB1 (2e van links boven) (Zie foto’s). Ze zijn tijdens de volleybaltraining ieder door ons beloond met een mooie cadeaubon van de Etos. 

Bij Maria Bomers thuis aan de Pannerdenseweg werden op 24 april jl. vele prachtige geraniums geleverd. Ze werden weer allemaal geplaatst in de speciaal vrijgemaakte ruimte in één van de schuren. Met dank aan de familie Bomers. Ook dit jaar hebben weer een aantal vrijwilligers geholpen met o.a. het sorteren van alle bestellingen. Dit waren Astrid van Zuylen, Stefanie van Ham uit D3 en Neil, de zoon van Stefanie. Door hun geweldige hulp verliep alles heel vlotjes. Nogmaals dank hiervoor.

 

 

 

Wij als organisatie kijken dan ook met voldoening terug op deze geraniumactie en willen nogmaals alle leden, jong en oud heel hartelijk bedanken voor hun inzet en de bereidheid om te helpen.

Wij hopen dat jullie ook volgend jaar weer van de partij zullen zijn en dat er dan misschien nog meer geraniums verkocht gaan worden!!!

Een hele fijne zomer en tot volgend jaar!!

 

Maria Bomers en Gracé Theunissen